STAY UP-TO-DATE!

Subscribe or update your preferences

SUBMIT
 Please wait...
Confirmation email sent!
Please give today, any amount helps »
home > Overzicht > Tanzania Youth Music
Tanzania Youth Music

Het doel van Tanzania Youth Music is om de lokale capaciteit op te bouwen en Tanzaniaanse culturele verbindingen te versterken. 30 Jeugd- en maatschappelijk werkers worden opgeleid om community music methodes te integreren binnen organisaties die samenwerken met FEMI.

Gebaseerd op het succesvolle Rwanda Youth Music-programma, geeft Musicians without Borders trainingen voor muziekworkshopleiders aan 30 leden van de gemeenschap in Moshi, Tanzania, zodat zij regelmatig kunnen werken met kwetsbare kinderen en jongeren.

Na de training zullen de deelnemers beter in staat zijn om actief binnen hun eigen gemeenschap de sociale banden tussen kwetsbare kinderen onderling én tussen de kinderen en hun families te versterken door middel van muziek. De stagiairs zullen leren muziekworkshops te geven en worden leiders en rolmodellen. Ze zullen maatschappelijke betrokkenheid bevorderen en de maatschappelijke bewustwording vergroten over HIV-geïnfecteerde/betrokken personen en andere groepen aan de rand van de samenleving.