SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door u hieronder in te schrijven, gaat u akkoord met ons Privacybeleid en onze Algemene Voorwaarden.

VERZEND
 Even wachten...
Dank je!
Muziek kan veiligheid bieden aan de meest kwetsbaren, saamhorigheid aan vluchtelingen en een stem aan hen die anders niet worden gehoord. Wij hebben uw hulp nodig om ons werk voort te kunnen zetten! Geef vandaag, elk bedrag helpt »
DONEER
Event
World Refugee Day
Dinsdag, 20 juni, 2017
Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam

https://dezwijger.nl/programma/world-refugee-day 


Datum: 20 juni 2017


Tijd: 20.00 – 22.00 uur


Voertaal: Engels


Entree: gratis


WORLD REFUGEE DAY

CHANGING OUR PERSPECTIVES ON REFUGEES

Op 20 juni 2017 is het World Refugee Day en staat Musicians without Borders stil bij de situatie van de miljoenen mensen die hun land ontvlucht zijn. In een avondvullend programma in samenwerking met Amsterdam Roots Festival en Pakhuis de Zwijger worden de bestaande perspectieven op gevluchte nieuwkomers onderzocht en wordt er gekeken hoe er in de Nederlandse samenleving een positieve verandering in dit perspectief gebracht zou kunnen worden.

Naast kunst- en muziek performances is er de gelegenheid voor grassroots-organisaties om hun initiatieven te presenteren. Er wordt gesproken over de representatie van vluchtelingen en nieuwkomers in de media en hoe deze organisaties kunnen bijdragen in een perspectiefverandering. Programmamaker, schrijver en journalist Bahram Sadeghi zal de avond modereren.

https://dezwijger.nl/programma/world-refugee-day

Locatie: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam

Datum: 20 juni 2017

Tijd: 20.00 – 22.00 uur

Voertaal: Engels

Entree: gratis

In samenwerking met Amsterdam Roots Festival, Pakhuis De Zwijger, Framer Framed, Cineblend, The Hague Peace Projects, Voice4Thought, We Are Here, Oriental Landscapes e.a.

“My wife is blind…I tell her stories of her favourite TV series and sometimes change the script to create a better atmosphere for her.”

Live, love, refugee by © Omar Imam

•• Topics Events