SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door u hieronder in te schrijven, gaat u akkoord met ons Privacybeleid en onze Algemene Voorwaarden.

VERZEND
 Even wachten...
Dank je!
Muziek kan veiligheid bieden aan de meest kwetsbaren, saamhorigheid aan vluchtelingen en een stem aan hen die anders niet worden gehoord. Wij hebben uw hulp nodig om ons werk voort te kunnen zetten! Geef vandaag, elk bedrag helpt »
DONEER
Event
Benefietconcert Oude Muziek Giacomo Carissimi
Woensdag, 25 januari, 2017

Cultuurkoepel Heiloo

Landgoed Willibrordus, Kennemerstraatweg 464

1851 NG Heiloo, Nederland

20:00


Op 25 januari zullen masterstudenten van het Conservatorium van Amsterdam optreden in de Cultuurkoepel in Heiloo. Zij zullen twee korte oratoria opvoeren van zeventiende-eeuwse componist Giacomo Carissimi. De acht solozangers zullen begeleid worden door historische instrumenten, zoals klavecimbel en luit. De spirituele muziek van Carissimi is eeuwenoud, maar klinkt verrassend fris en nieuw. Het concert wordt ingeleid door een lezing van Teunis van der Zwart: ‘Het gewassen oor; lessen in luisteren.’

Toegangskaarten voor het concert kosten 15 euro (17,50 aan de deur) en de opbrengst zal worden gedoneerd aan Musicians without Borders. De lezing begint om 19:00 uur en het concert start om 20:00 uur en zal ongeveer een uur duren.

Voor meer informatie zie: http://www.cultuurkoepelheiloo.nl/posts/oude-muziek-giacomo-carissimi

•• Topics Events