SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
•• Blijf op de hoogte van onze programma’s, verhalen en muziek.
VERZEND
 Even wachten...
Dank je!
Steun jonge community music leaders in hun werk met duizenden kinderen in Rwanda. Geef vandaag nog »
DONEER
WAR DIVIDES, MUSIC CONNECTS
Using music to bridge divides, connect communities,
and heal the wounds of war and conflict.
Event
Benefietconcert Oude Muziek Giacomo Carissimi
Woensdag, 25 januari, 2017

Cultuurkoepel Heiloo
Landgoed Willibrordus, Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo, Nederland
20:00

Op 25 januari zullen masterstudenten van het Conservatorium van Amsterdam optreden in de Cultuurkoepel in Heiloo. Zij zullen twee korte oratoria opvoeren van zeventiende-eeuwse componist Giacomo Carissimi. De acht solozangers zullen begeleid worden door historische instrumenten, zoals klavecimbel en luit. De spirituele muziek van Carissimi is eeuwenoud, maar klinkt verrassend fris en nieuw. Het concert wordt ingeleid door een lezing van Teunis van der Zwart: ‘Het gewassen oor; lessen in luisteren.’

Toegangskaarten voor het concert kosten 15 euro (17,50 aan de deur) en de opbrengst zal worden gedoneerd aan Musicians without Borders. De lezing begint om 19:00 uur en het concert start om 20:00 uur en zal ongeveer een uur duren.

Voor meer informatie zie: http://www.cultuurkoepelheiloo.nl/posts/oude-muziek-giacomo-carissimi

•• Topics Events