SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door u hieronder in te schrijven, gaat u akkoord met ons Privacybeleid en onze Algemene Voorwaarden.

VERZEND
 Even wachten...
Dank je!
Muziek kan veiligheid bieden aan de meest kwetsbaren, saamhorigheid aan vluchtelingen en een stem aan hen die anders niet worden gehoord. Wij hebben uw hulp nodig om ons werk voort te kunnen zetten! Geef vandaag, elk bedrag helpt »
DONEER
Event
Voices for Musicians without Borders
Dinsdag, 21 juni, 2016

Splendor

Nieuwe Uilenburgerstraat 116

Amsterdam

20:15 uur


Splendor Event 2016Op 21 juni laten zangers en zangeressen in Splendor hun stem horen om geluid te geven aan het werk van Musicians without Borders.

Henk Neven, Nora Fischer, Jawa Manla, singer-songwriter IX, Shura Lipovsky en Brigitte van Hagen zullen hun stemmen belangeloos lenen om geluid te geven aan ons werk voor verzoening en traumaverwerking door middel van muziek. Verdere medewerking wordt verleend door het Matangi Kwartet, Oene van Geel – altviool, Maurice Lammers van Bueren & Kimball Huigens – piano, Erica Roozendaal – accordeon, Jan Bastiaan Neven – cello, Jeannette Landré – fluit. Arrangementen David Dramm. Presentator is Wouter Pleijsier. Het concert wordt rechtstreeks uitgezonden in het MAX Avondconcert op NPORadio 4.

’s Middags geven trainers van Musicians without Borders in Splendor een workshop voor musici die kennis willen maken met de MwB aanpak.

De dag in Splendor vindt plaats in het kader van World Wide Music Day. Op deze dag worden in de hele wereld benefietconcerten georganiseerd voor Musicians without Borders. Kijk voor meer informatie op mwb.to/wwmd

Splendor Amsterdam – Nieuwe Uilenburgerstraat 116 Amsterdam

Aanvang concert: 20.15 uur.

Entree: vrijwillige bijdrage voor Musicians without Borders.

Reserveren is noodzakelijk: www.splendoramsterdam.com

•• Topics Events