SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door u hieronder in te schrijven, gaat u akkoord met ons Privacybeleid en onze Algemene Voorwaarden.

VERZEND
 Even wachten...
Dank je!
Muziek kan veiligheid bieden aan de meest kwetsbaren, saamhorigheid aan vluchtelingen en een stem aan hen die anders niet worden gehoord. Wij hebben uw hulp nodig om ons werk voort te kunnen zetten! Geef vandaag, elk bedrag helpt »
DONEER
April 7, 2016
Vrijwilliger gezocht – communicatie

We zoeken een vrijwilliger voor communicatie werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schrijven van teksten voor de website en social media, het onderhouden van donateur relaties en het maken van Engels-Nederlandse vertalingen.

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

– Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
– Communicatief vaardig en nauwkeurig
– In staat om mooie, wervende teksten en brieven te schrijven

Wat wij bieden: je wordt lid van een team bevlogen mensen die werken aan inspirerende muziekprojecten wereldwijd. Een werkplek op ons kantoor in de Tolhuistuin, een bruisend cultureel complex in Amsterdam-Noord. Je kan meewerken aan leuke muziekevenementen in Nederland die onze organisatie ondersteunen en je draagt iets bij aan een betere wereld.

Heb je interesse? Dan verzoeken we je om een korte motivatie en je CV naar volunteer@musicianswithoutborders.org te sturen.

•• Topics General