SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door u hieronder in te schrijven, gaat u akkoord met ons Privacybeleid en onze Algemene Voorwaarden.

VERZEND
 Even wachten...
Dank je!
Muziek kan veiligheid bieden aan de meest kwetsbaren, saamhorigheid aan vluchtelingen en een stem aan hen die anders niet worden gehoord. Wij hebben uw hulp nodig om ons werk voort te kunnen zetten! Geef vandaag, elk bedrag helpt »
DONEER
April 19, 2016 •• Palestine Community Music
Rappers without Borders: personal account

De Nederlandse rappers en spoken word kunstenaars Guus (Kern Koppen) en Manu hebben een training gegeven aan Palestijnse rappers uit de vluchtelingenkampen Dheisheh en Arub. Na afloop van de training hebben deze jonge Palestijnse rappers verschillende workshops gegeven aan kinderen uit een weeshuis, uit vluchtelingenkampen en aan kinderen met chronische ziektes. Dit heeft geresulteerd in opnames van zelfgeschreven liedjes en verschillende optredens.

Lees hier het persoonlijke verslag van Manu, Guus en zijn vader Jos.

12957696_1259876657373256_8928563350007189835_o