SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van onze programma’s, verhalen en muziek.
VERZEND
 Even wachten...
Dank je!
We hebben jouw hulp nodig om ons werk in 2018 voort te zetten. Geef vandaag, elk bedrag helpt »
DONEER
Event
Ronald Brautigam speelt voor Musicians without Borders
Donderdag, 1 januari, 1970

De beroemde Nederlandse pianovirtuoos Ronald Brautigam speelt op 5 oktober a.s. een concert in de Robijnconcertzaal van Ypma Piano’s in Alkmaar. De opbrengst van dit benefietconcert gaat naar Musicians without Borders! In een programma van 60 minuten brengt Ronald Brautigam werken van Beethoven en Mendelssohn ten gehore. Na afloop is er gelegenheid voor het publiek om samen met de musicus na te praten onder het genot van een drankje.
Wilt u ook genieten van prachtige muziek op een zaterdagmiddag en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het werk van Musicians without Borders? Er zijn nog kaarten beschikbaar dus reserveer snel uw plaats telefonisch (072-5414400), of via email reservering@ypmapianos.nl.

Musicians without Borders bedankt Ronald Brautigam, Ypma Piano’s en de organisatie van Stichting MuziekRobijn voor dit initiatief. Wij verheugen ons en hopen dat we veel van onze trouwe supporters op 5 oktober mogen verwelkomen!

Locatie: RobijnConcertzaal, Robijnstraat 5 in Alkmaar
Aanvang: 16.00 uur
Toegang: € 15,00 inclusief drankje en Meet&Greet na afloop
Organisatie: Stichting MuziekRobijn

ronaldFoto: Marco Borggreve

•• Topics General