SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door u hieronder in te schrijven, gaat u akkoord met ons Privacybeleid en onze Algemene Voorwaarden.

VERZEND
 Even wachten...
Dank je!
Muziek kan veiligheid bieden aan de meest kwetsbaren, saamhorigheid aan vluchtelingen en een stem aan hen die anders niet worden gehoord. Wij hebben uw hulp nodig om ons werk voort te kunnen zetten! Geef vandaag, elk bedrag helpt »
DONEER
Event
Ronald Brautigam speelt voor Musicians without Borders
Donderdag, 1 januari, 1970

De beroemde Nederlandse pianovirtuoos Ronald Brautigam speelt op 5 oktober a.s. een concert in de Robijnconcertzaal van Ypma Piano’s in Alkmaar. De opbrengst van dit benefietconcert gaat naar Musicians without Borders! In een programma van 60 minuten brengt Ronald Brautigam werken van Beethoven en Mendelssohn ten gehore. Na afloop is er gelegenheid voor het publiek om samen met de musicus na te praten onder het genot van een drankje.
Wilt u ook genieten van prachtige muziek op een zaterdagmiddag en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het werk van Musicians without Borders? Er zijn nog kaarten beschikbaar dus reserveer snel uw plaats telefonisch (072-5414400), of via email reservering@ypmapianos.nl.

Musicians without Borders bedankt Ronald Brautigam, Ypma Piano’s en de organisatie van Stichting MuziekRobijn voor dit initiatief. Wij verheugen ons en hopen dat we veel van onze trouwe supporters op 5 oktober mogen verwelkomen!

Locatie: RobijnConcertzaal, Robijnstraat 5 in Alkmaar
Aanvang: 16.00 uur
Toegang: € 15,00 inclusief drankje en Meet&Greet na afloop
Organisatie: Stichting MuziekRobijn

ronaldFoto: Marco Borggreve

•• Topics General