SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door u hieronder in te schrijven, gaat u akkoord met ons Privacybeleid en onze Algemene Voorwaarden.

VERZEND
 Even wachten...
Dank je!
Muziek kan veiligheid bieden aan de meest kwetsbaren, saamhorigheid aan vluchtelingen en een stem aan hen die anders niet worden gehoord. Wij hebben uw hulp nodig om ons werk voort te kunnen zetten! Geef vandaag, elk bedrag helpt »
DONEER
September 1, 2013
Een lied uit Rwanda

nadine

Elk jaar bereiken we meer dan 1500 jonge mensen met ons Rwanda Youth Music Program; we zorgen voor muziek en genezing voor duizenden kwetsbare en achtergestelde kinderen, jongeren en vrouwen in Rwanda. Nadine is een jongerenleidster die vorig jaar onze training heeft afgerond. Kijk naar haar en luister naar de muziek die in Rwanda gemaakt wordt, hopelijk raakt u net zo geïnspireerd als ik.

Klik hier om Nadine en Rwanda Youth Music beter te leren kennen.

Hartelijke groet,
Laura Hassler
Directeur en oprichter
Musicians without Borders

•• Topics General