JOIN OUR NEWSLETTER!

Subscribe or update your preferences

SUBMIT
 Please wait...
Confirmation email sent!
Please give today, any amount helps »
our work > news > Ronald Brautigam speelt voor Musicians without Borders
Ronald Brautigam speelt voor Musicians without Borders
September 19, 2013  
Thursday, 1 January, 1970

De beroemde Nederlandse pianovirtuoos Ronald Brautigam speelt op 5 oktober a.s. een concert in de Robijnconcertzaal van Ypma Piano’s in Alkmaar. De opbrengst van dit benefietconcert gaat naar Musicians without Borders! In een programma van 60 minuten brengt Ronald Brautigam werken van Beethoven en Mendelssohn ten gehore. Na afloop is er gelegenheid voor het publiek om samen met de musicus na te praten onder het genot van een drankje.
Wilt u ook genieten van prachtige muziek op een zaterdagmiddag en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het werk van Musicians without Borders? Er zijn nog kaarten beschikbaar dus reserveer snel uw plaats telefonisch (072-5414400), of via email [email protected].

Musicians without Borders bedankt Ronald Brautigam, Ypma Piano’s en de organisatie van Stichting MuziekRobijn voor dit initiatief. Wij verheugen ons en hopen dat we veel van onze trouwe supporters op 5 oktober mogen verwelkomen!

Locatie: RobijnConcertzaal, Robijnstraat 5 in Alkmaar
Aanvang: 16.00 uur
Toegang: € 15,00 inclusief drankje en Meet&Greet na afloop
Organisatie: Stichting MuziekRobijn

ronaldFoto: Marco Borggreve